Työssäoppijakso - viimeinen viikko

Viimeinen viikko meni todella nopeasti ohi. Maanantain ja tiistain työstin kotona omia projektejani. Mietimme ja suunnittelimme Satun kanssa näinä päivinä Heidin pyytämää työskentely tasoa outletin puolelle. Katselimme ensin vain ihan Ikean sivuilta pöytälevyjä, jalkoja ja laatikostoja, joista olisimme mahdollisesti saaneet aikaiseksi toimivan työtason. Emme kuitenkaan onnistuneet löytämään tarpeeksi isoa pöytälevyä, joten siirryimme Ikean keittiösuunnitteluohjelman puoleen, mutta tulokset eivät olleet sen paremmat. Lopulta päädyimme siihen, että Heidi tuo jo omistamansa suuren pöydän, jota ei ole tarvinnut kodissaan enää missään. Tämä pöytähän oli aivan sopiva outletin puolelle ja oli tarpeeksi suuri kuten Heidi oli halunnutkin. 



Keskiviikkona Heidi halusi vaihtaa vaatepuolen järjestystä vain vähän mutta päätettiin Satun kanssa myllätä siellä vähän enemmän. Torstaina jatkoimme hieman vaatepuolella mutta loppu päivästä teimme Johannan kanssa pientä suunnitelmaa siitä mitä Casa Rosalinin nettisivuille ja verkkokauppaan voisi lisätä. Otin tehtäväkseni ottaa selvää eri kategorioiden brändeistä ja listata ne. Tuntui kuin ne eivät olisivat loppuneet missään vaiheessa.  






Minulla oli todella mukava olla Casa Rosalinissa vaikka en osannut lainkaan odottaa mitä siellä tulee vastaan ja että onnistuisinko lainkaan näyttämään sen mitä oikeasti osaan. Ihan en suoriutunut niin kuin olisin ensin halunnut mutta ei aina voi kaikki hyvin mennä. 

Kommentit

Suositut tekstit