Stray Kids - konsertti 22.11.2020

 Tässä taas yksi Taide ja luova ilmaisu - kurssin tehtävä. Tehtävänantona oli käydä katsomassa taidenäyttely, konsertti tai edes jokin taide- tai kulttuuritapahtuma. 


Katsoin Stray Kidsin konsertin 22.11.2020 ja se näytettiin V Live sivuston kautta. Syy miksi katsoin juuri tämän keikan oli pikkusiskoni. Stray Kids on hänen lempiyhtyeensä ja keikka tuli juuri sopivasti hänen syntymäpäivänään, joten ostin lipun hänelle lahjaksi. Päätin kuitenkin itse katsoa myös keikan, koska pidän itsekkin kyseisestä yhtyeestä.


Katsoin konsertin omalta kannettavaltani sohvalla istuskellessani. Oli mielenkiintoista nähdä kuinka konsertti pidetään netin välityksellä näin korona aikana. Bändin jäsenten ilmeistä huomasi vaikutuksen yleisön puuttumisesta. Asiaa oli kuitenkin ajateltu ja pieni osa katsojista olivat näytöllä esillä video puhelun avulla.

Konsertti alkoi noin kahdeksalta aamulla ja kesti parisen tuntia. Konsertti oli mahtava ja olen todella tyytyväinen, että ostin lipun siskolleni syntymäpäivä lahjaksi. 
Etelä-Korealaiset bändit ovat niin erilaisia monen muun maan artisteista. Olen pitkän aikaa jo kuunnellut eri k-pop bändejä ja näiden musiikki muuttuu koko ajan paremmaksi. Puhumattakaan koreografioista. Välillä miettii väsyvätkö artistit lainkaan. Varsinkaan Stray Kidsin jäsenet. Tuntui, että he olisivat tanssineet vielä toisen erän. Jäsenet olivat niin iloa täynnä päästessään takaisin lavalle yli vuoden tauon jälkeen. Konsertti oli täynnä energiaa, värejä ja eri tunteita. Oli aivan mahtava olo itsellä loppu päivän.

Kommentit

Suositut tekstit