Toisen vuoden työharjoittelujakso - viikot 4-6 - näytön teko

Aloitin näytön työstämisen heti neljännen viikon alettua. Maanantain käytin tutkiessani pohjapiirustusta ja miettiessäni kysymyksiä asiakkaalle. Tiistain käytin kokonaisuudessaan kysymyksiin ja niiden vastausten analysointiin sekä tutkiessani millaisia eri mahdollisuuksia on ottaa vinokattoisen huoneen tila maksimaalisesti käyttöön. Keskiviikkona aloitin SketchUp-mallinnuksen tekemisen ja siinä meni hieman enemmän aikaa, kun olin juuri vasta ladannut uusimman version koneelleni ja kun kone ei halunnut heti olla yhteistyökykyinen.


Torstaina luonnostelin paperille ajatuksiani ja selailin netistä erilaisia mahdollisuuksia valaistukseen, värimaailmaan, kalusteisiin ja edelleen eri mahdollisuuksia säilytystilan järjestämiseen. 


Perjantaina kävin asiakkaan kanssa läpi tarkemmin värimaailmaa ja paneuduin siihen sitten loppu päiväksi.




Viidennen viikon maanantain olin koululla ja pyysin opettajan ja parin koulukaverin mielipidettä. Tiistain olin kotona etänä. Molemmat päivät olivat hyvin hitaita ja motivaationi oli aivan kadoksissa. Valitettavasti tulin viikon puolessa välissä kipeäksi enkä kyennyt työskentelemään koko loppu viikkoon, jonka vuoksi monet asiat jäivät tekemättä. Pystyin palaamaan koneen ääreen vasta maanantaina.



Pidin kuudennen viikon maanantain sekä tiistain etänä ja pyrin tekemään kaiken valmiiksi. Keskiviikkona sain näytön näytettyä asiakkaalle. Viimeisimmät korjaukset ja lisäykset tein vielä torstain aikana ja sitten se olikin jo ohi.


 En ole kovin tyytyväinen lopputulokseen. Monet asiat jäivät kesken ja heitin kaiken kasaan kauhealla kiireellä, kun aika alkoi jäädä vähiin. Moniin asioihin olisin halunnut perehtyä paremmin ja pohtia niitä tarkemmin mutta en todellakaan kipeänä ollessani pystynyt sen päänsäryn ja oksentelun ohella edes ottaa läppäriä eteeni. Mutta ei sille voi mitään. Lopputulokseksi tuli mikä tuli. 

Perjantaina vielä järjestelin Boråstapeter tapetit mallistoiden mukaan omille paikoilleen. 



Hieman siinä joutui miettimään, kun joidenkin mallistojen tapettimalleja oli niin monissa eri kuoseissa ja eri väreissä, että mihin kaikki mahtuisi.



Nyt vielä viimeiseen viikkon! Heips heips!

Kommentit

Suositut tekstit