Toisen vuoden työharjoittelujakso - viimeinen viikko

Viikko onkin mennyt ohi hujauksessa. Asiakkaita ei pahemmin näkynyt. Joka päivä pyrin olemaan mukana asiakaspalvelussa mutta se jäi hyvin vähäiselle. Mutta oli viikon aikana sentään edes jotakin tekemistä.


Maanantaina siirrettiin mattorullia sekä siivottiin jotta saataisiin tilaa tehtyä uusille telineille, joissa on sälekaihtimia ja muita verhomekanismeja näytillä.


Tiistaina laitettiin esille uusia varastotapettimalleja ja laskeskelin jokaisen esillä olevan tapettirullan erän mukaan, kuinka monta rullaa varastossa oli.



Keskiviikkona olin ottanut oman läppärini mukaan ja jokaisessa vaiheessa, kun vain oli mahdollista sekä kun ei ollut muuta tekemistä keskityin blogin kirjoittamiseen ja omiin pieniin projekteihini.


Torstaina seurasin vierestä, kun Seppo ja Ari alkoivat paikkaamaan liikkeen kokolattiamattoa ja myös autoin aina kun osasin ja pystyin.



Sain myös purkaa listakuorman.

Perjantaina maton paikkaus saatiin valmiiksi. Sain hyvän opin siihen, miten paikata kokolattiamatosta palanen ilman että koko mattoa tarvitsee repiä irti. Mutta paljoa muuta ei perjantaina enää tapahtunut. Pari asiakasta etsi tapetteja mutta muuten juttelin muiden kanssa ja kysyin vielä viimeisimmät kysymykset mitä halusin saada tietää ja oppia.  

Opin paljon kaikkea sekä näin hyvin, miten Väriaitan kaltaista liikettä pyöritetään. Ei mennyt ihan nappiin kaikki mutta ei sille voi mitään. Mutta pidin kovasti paikasta ja sen väestä. 

Mutta! Kirjoittelen taas joskus. Heips heips! 

Kommentit

Suositut tekstit