Koti-Vakka: työharjoittelujakso vko 1-2

Viimeisen opiskeluvuoden työharjoittelujakso pyörähtänyt käyntiin. Tänä vuonna pääsin Vanhassa Raumassa sijaitsevaan Koti-Vakka nimiseen liikkeeseen. Päivät ovat kulkeneet todella nopeaan tahtiin vaikka onkin ollut todella hiljaista aina välillä. Pieniä hetkellisiä "ruuhkia" poislukematta aika on kulunut hyvin liikkeeseen tutustuessa ja hyvässä seurassa.

Ensimmäiset kaksi viikkoa on todellakin kulunut liikkeen tuotteiden ja paikkojen tutkimisessa, asiakaspalvelussa sekä uusien tuotteiden hinnoittelussa että hyllyttämisessä. Kassalla toimiminen on täällä vähän helpompaa kuin yhdessä edellisten vuosien paikassa.

Lapsille suunnattuja tuotteita saapui yksi päivä viiden pahvilaatikollisen verran. Siinä oli hetken pohtimista mihin niitä sijoittaisi, kun hyllytilaa on rajoitetusti ja kaikki tarvitsisi kuitenkin saada esille. Osa ei ole löytänyt vieläkään omaa paikkaansa.


Itselläni on kovin huono nimimuisti, joten Marimekon kuosit ja niiden nimet eivät ole oikein jääneet mieleeni näiden vuosien aikana, kun olen opiskellut. Nyt liikkeessä pyöriessäni ja tuotteisiin tutustuessani olen jo muutaman oppinut tunnistamaan. Kai ne kaikki pikkuhiljaa jää mieleen, kun niitä joutuu penkomaan.

Ensiksi ajattelin että mitä tästä tulee kun matkaa on ja joutuu aina hieman odottelemaan linja-auto saavuttua mutta kyllä näissä wanhan Rauman maisemissa mielellänsä kävelee. Rakennukset ovat kaikki niin kauniita ja ilma on ollut ihan parasta tähän mennessä. Mutta katsotaan mitä seuraavat viikot tuo.

Moro!

Kommentit

Suositut tekstit